За продажба По-голям от петстаен, Vir, Dalmatia, Кроатия, Miljkovica VII 37

За продажба - Cod. 32500

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 100.260 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: Piano terra

Апартаментът с приземен етаж се намира на няколко метра от морето и не са изложени директно на главната улица на движението "Стари Сложете" и е част от къща се състои от два етажа. Намира се в с "Miljkovica VII" 37, в хотела се състои от голям квадратен затворено вътре (за да използвате паркинга), голяма веранда достъпен дори и през зимните месеци, трапезария с кухненски бокс, две бани, четири всички двойни спални и килер. В Жилищната площ е налице възможността за увеличаване на броя на леглата с разтегателен диван за един и половина. Отвън има също една дървена къща, която също може да се използва като склад. Апартаментът е оборудван със система за охлаждане и отопление електрически, така дори и през зимата има комфортна температура от първия момент. Тя се продава обзаведен с възможност за закупуване и на първия подобен план на партерния етаж не са включени в тази продажна цена.
Районът, където се намира апартаментът е добре обслужван; в непосредствена близост има и яхтено пристанище, където можете да застават на котва яхтата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB