За продажба Къща, Čiovo, Dalmatia, Кроатия, Okrug Gornji

За продажба - Cod. 43636

  • Типология: Къща
  • Област: 179 m²
  • Номер на стая: 4
  • Състояние на сграда: Good

ОБЛАСТ ГОРНИ - Продавам самостоятелна къща с градинска къща - обща площ 179 м². Намира се в тиха среда само на 100 метра от морето и плажа, което ви позволява да се наслаждавате на миризмата на сол и шума на вълните през цялата година.

Имотът е построен върху парцел от 453 м², заобиколен от буйни средиземноморски растения, които осигуряват усещане за хармония и уединение.
Къщата се състои от два апартамента на два етажа. В парцела има и градинска къща, която не е показана на снимките и служи като допълнителна жилищна площ.

Общо три самостоятелни апартамента: едностаен, двустаен и гарсониера - позволяват разнообразие и гъвкавост при използване на пространството.

В двора има паркоместа за две коли, барбекю за събирания на открито и практичен външен душ за освежаване след ден на плажа.

Имотът е напълно обзаведен, оборудван и готов за нанасяне. Близостта на Трогир позволява лесен достъп до всички необходими съоръжения, което прави тази къща идеална за ежедневието или туристическо отдаване под наем.

Енергиен сертификат: В процес на изграждане!

Документацията е изрядна. Продава се от физическо лице.

ЦЕНА: 590 000 евро
*Купувачът заплаща комисионна на агенцията в размер на 3% от договорената покупна цена.
*Допълнителна информация за имота, точната му локация и оглед са възможни след подписване на Договор за посредничество с Агенцията, който е съгласно Закона за защита на личните данни и Закона за недвижимото посредничество.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Areola d.o.o.
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB