За продажба Двустаен, Solin, Dalmatia, Кроатия, Antuna Gustava Matoša

За продажба - Cod. 43853

  • Типология: Двустаен
  • Област: 52 m²
  • Номер на стая: 2

Представяме ви нов проект в строеж, наречен Мала Матошева, разположен на тихата улица Матошева, която се простира от хипермаркет Томи към Мравинци. В непосредствена близост се намират всички ключови удобства като основно училище, детска градина, търговски център Salona Mall,... което прави тази локация изключително подходяща за семейства и хора, търсещи практичност в ежедневието.

Сградата, построена по най-високи стандарти, се простира на четири етажа - сутерен, партер, първи етаж и таван, които са свързани помежду си със стълбище. Предлагаме шест двустайни апартамента с площ от 44 м² и 52 м², перфектно аранжирани така, че всеки квадратен метър да бъде използван максимално. Всеки апартамент включва отворена кухня, трапезария и хол, коридор, две спални, баня и балкон или тераса, като всеки апартамент се предлага със собствено паркомясто в гараж (задължително закупуване).

Сградата е проектирана за получаване на енергиен сертификат клас А, което гарантира ниски разходи за поддръжка, като е осигурено висококачествено оборудване и внимателно подбрани довършителни детайли за създаване на комфортно и функционално жилищно пространство.

Инвеститорът, с дългогодишен опит и повече от 400 успешно продадени апартамента в района на Солин, носи със себе си история на доволни клиенти, осигурявайки допълнителна сигурност и увереност на бъдещите собственици на апартаменти в този проект.

Предвид текущото издаване на разрешителното за строеж, се очаква работите да започнат в началото на 2025 г., като планираното завършване е края на 2026 г.

Отворени резервации за апартаменти!

Двустаен апартамент - 44 м² - 160 000 евро
Двустаен апартамент - 52 м² - 185 000 евро

*Задължително е закупуването на паркомясто в гаража, чиято цена се калкулира по действащата законова ценова листа и не е включена в горепосочената цена на апартаментите.

Собственост на юридическо лице (с включено ДДС в цената, без допълнителни данъчни разходи за клиента)
Купувачът заплаща комисионна на агенцията в размер на 3% от договорената покупна цена + ДДС

*Допълнителна информация за имота, точната му локация и оглед са възможни след подписване на Договор за посредничество с Агенцията, който е съгласно Закона за защита на личните данни и Закона за недвижимото посредничество.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Areola d.o.o.
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB