За продажба Тристаен, Solin, Dalmatia, Кроатия, 21210 Solin

За продажба - Cod. 43832

  • Типология: Тристаен
  • Област: 75 m²
  • Номер на стая: 3
  • Състояние на сграда: New building

Солин, Араповац - Тристаен апартамент с покривна тераса

Продава тристаен апартамент на 1-ви етаж от жилищна сграда, изложение: север - юг - запад.

Апартаментът с обща жилищна площ от 75,99 м² включва входно антре, отворена кухня с трапезария и всекидневна, три спални, баня и допълнителна тоалетна. От дневната се излиза на две тераси - едната от 8,80 м² и другата от 3,64 м². Общата чиста полезна площ на апартамента е 79,10 м².

Специално предимство на този апартамент е свързаната покривна тераса от 77,75 м² (19,43 м² с коефициент), която осигурява идеално място за почивка и наслада на открито. Тази просторна тераса ви позволява да създадете свой собствен външен кът, идеален за събирания със семейството и приятелите.

Към апартамента има и външно паркомясто от 12,5 м² (2,5 м² с коефициент), което допълнително подобрява комфорта на ежедневието.

ЦЕНА: 303 090 евро

Плащането се извършва предварително, с възможност за еднократно плащане в брой или поетапно по договореност. Не са възможни покупки с кредит. Инвеститор: физическо лице.

*Купувачът заплаща данък върху продажбата на недвижими имоти.
*Купувачът заплаща комисионна на агенцията в размер на 3% от договорената цена + ДДС

ЗА ПРОЕКТА:
Подготвя се модерна жилищна сграда, която ще отговаря на най-високите стандарти за комфорт, качество и естетика. Проектът включва три жилищни единици и една бизнес единица. На партерен етаж има един тристаен апартамент, както и офис помещение, а на първи етаж са разположени два тристайни апартамента.

Входът към сградата е предвиден от северната страна, през приземния етаж, а комуникацията между етажите е възможна чрез вита стълба, водеща към горните нива.

Обърнато е специално внимание на всеки аспект от строителството, с акцент върху качеството на материалите и високата енергийна ефективност, с цел постигане на клас А на енергийния сертификат. Използваните материали са подбрани според най-високите стандарти, осигуряващи безопасността и комфорта, изисквани от съвременното жилище – от модерна керамика до системи за подово отопление и висок клас PVC дограма.

Местоположението предлага близост до всички важни обекти - основно училище, детска градина, магазини, автогара и центъра на Солин, което го прави идеален избор за семеен живот с отлични връзки с града и околностите.

По отношение на текущото издаване на разрешението за строеж се очаква строителните работи да започнат през януари 2025 г. с планирано завършване в средата на 2026 г.

*Допълнителна информация за имота, точната му локация и оглед са възможни след подписване на Договор за посредничество с Агенцията, който е съгласно Закона за защита на личните данни и Закона за недвижимото посредничество.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Areola d.o.o.
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB