За продажба Къща, Vir, Dalmatia, Кроатия, Miljkovica

За продажба - Cod. 43042

  • Типология: Къща
  • Област: 70 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: -

Реновирана къща за продажба от собственик на остров Вир, само на 80 метра от морето. Остров Вир се намира в Северна Далмация, на около 24 км от Задар. Островът е свързан със сушата чрез мост, който е свободен за ходене денонощно. Чакълест плаж в края на улицата, до който се стига за 2 минути пеша. Имотът представлява една половина от къща-близнак, отделена с ограда, напълно отделена, самостоятелна. Имотът е разположен на самостоятелен парцел от 183 м2, с голяма, новопостроена, сенчеста тераса от 24 м2, с паркинг за 2 коли.

Къщата се състои от хол, трапезария и кухня, две спални, баня с душ и килер. От двете спални се излиза на просторна тераса. Зад къщата има складово помещение.

Сградата е реновирана на два етапа. През 2016 г. са монтирани нови дървени улични врати и прозорци и е обновена хидроизолацията и топлоизолацията на плоския покрив заедно с ограждащ бетон. След това е извършен основен ремонт на банята, както и на ВиК мрежата. В същото време стаите получиха ново покритие, поставени бяха нови пластмасови врати и прозорци с щори в стаите и банята. Сградата е оборудвана с климатици. Сградата е разширена с просторна покрита тераса от 24 м2, обзаведена с вграден грил и удобни мебели. Особеността на имота е, че има самостоятелна водоснабдителна и канализация свързана с обществената комунална мрежа. Къщата-близнак е със самостоятелно електрозахранване и електромер. Сградата е в отлично конструктивно и техническо състояние.

В цената е включено цялото оборудване и модерно обзавеждане на къщата.

Сградата е популярно място за почивка от години, с връщащи се гости и пълни къщи през целия сезон. Ако е необходимо, все още може да бъде издадено като квартира.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB