За продажба Вила, Korcula, Dalmatia, Кроатия, .

За продажба - Cod. 39041

  • Типология: Вила
  • Област: 298 m²
  • Номер на стая: 4
  • Състояние на сграда: Good

www.horvatingatlanok.com

В красивия залив Rasoha, в северната част на остров Корчула, има изключителна вила на три етажа, жилищна площ от 298 м2, с басейн, кей за лодка и плаж в пълно уединение. Вилата се намира на парцел от 748 м2, има охраняем паркинг на най-високия етаж и складовото пространство под паркинга. Просторното вътрешно стълбище свързва всички етажи на вилата.

Приземният етаж се състои от басейн с тераса без надзор, малка покрита тераса / кабини, стая с различни удобства (билярд, уреди за тренировка и кът за сядане), баня с душ и тоалетна. Има няколко външни стълби към самия басейн.

Първият етаж се състои от хол, трапезария, кухня, кабинет, тоалетна и тераса. Стъклената покрив с плъзгащи се прозорци споделя слънчевата тераса и всекидневната. Площта е 94 м2.

Вторият етаж се състои от основните входове към вилата, четири двойни спални, всяка със собствен санитарен възел и две непривлекателни тераси. Площта на този етаж е 150 м2.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Szikora Hajnalka
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB