За продажба Строителен терен, Labin, Istria, Кроатия, Labin 3a

За продажба - Cod. 30847

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 4290 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Продава 8 фантастична земя за строеж в отлична позиция и изглед към морето: 2 парцели Vlakovo близо Labin (14 км) с фантастична гледка към залива Кварнер Tot 3697 м2 (2.014 м2 + 1683 м2) също са на разположение други парцели за продажба - 2 фантастичен обработваема земя и сграда Tot 4291 кв м (1680 m2 + 2611 m2) в типичен селски село на източния бряг само на 2 км от морето.
Това много тихо и спокойно място, е идеалното място за почивка далеч от хаотичния живот на града. В около 10 минути с кола можете да стигнете до красивия средновековен град Labin, с неговите исторически сгради и художествени галерии или да отидете на местните ресторанти, където можете да опитате Истрия специалитети, или да посетят туристическа дестинация - курортен Рабац наречен " Pearl на Кварнер ".

В рамките на основанията има маслинова гора, малко лозе и вековна орех. Всички парцели са предназначени за частни жилищни проекти или инвеститори. Напоследък Наблизо е увеличаване на броя на луксозни вили с басейни и сгради на качеството на местни и чуждестранни инвеститори.
Другият 4 земя огромни размери querca гора (10 000 квадратни метра) също е в близост до асфалтиран път и се намира на входа на селото, подходящо за изграждане на голям комплекс от вили.

Това отлично местоположение и средиземноморския климат на земята е заобиколен от буйна растителност със стари дървета от дъб и средиземноморска скраб. Land е свързан към главния път, с лице на асфалтов път. Главната улица води директно до Labin / Рабац и по-късно на летище Пула. В близост до земята вече са активни връзки за вода, ток и телефон. Не е далеч от земята е къмпинг Tunarica, на точното място за любителите на природата. Tunarica е естествен залив защитен от вятъра и е идеален като пристанище за малки и средни плавателни съдове, се намира на тихо място, което завършва в края на лопатката Ubas. Снимките са направени diretamente на земята. Цените варират в зависимост от местоположението на земята (€ 60- € 65 / м2).
)

Разстояния: Labin - 12 км Лабин, Рабац - 17 км, Летище Пула - 50 км, Tunel Ucka до Риека 46 км.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB