За продажба Вила, sv vincenat, Istria, Кроатия, Cukrići, Općina Svetvinčenat, Istria County, 52342, Croatia

За продажба - Cod. 42798

  • Типология: Вила
  • Област: 155 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Римският град Пула е богат на своето наследство и древни римски инфраструктури и наследства, които му придават специална атмосфера, докато се наслаждавате на този красив град, който постепенно се превърна в една от водещите туристически дестинации в Хърватия през последните десет години. Преобладава умерено топъл климат с мека зима и топло лято, така че е идеално място за потенциални собственици на имоти, които ще могат да им се наслаждават през цялата година.

Богатата история и културно наследство допринасят за развитието на този малък център в Истрия, който се посещава годишно от повече от 60 000 посетители със 70 000 нощувки, наречен Svetvincent!!

Атракциите на този град развиват специална форма на туризъм и други допълнителни туристически предложения, като богата винена и гастрономическа оферта с марки трюфели, след това активна почивка сред природата, различни спортни съоръжения, туристически пътеки, тематични маршрути, модерно оборудван конгрес центрове и посетителски центрове. Многобройни прояви и фестивали заедно правят едно незабравимо преживяване в Светвинсент и околностите му!

Цялата ISTRA е дестинация, която живее 365 дни в годината, която записва редовни посещения!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB