За продажба Къща, Island KRK, Crikvenica, Кроатия, Muraj

За продажба - Cod. 43153

  • Типология: Къща
  • Област: 188 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 2

На 520 км от Будапеща, за продажба в Хърватия, на остров КРК, в Мурай, на 2,2 км от плажа, върху парцел от 382 кв.м., с чиста площ от 188 кв.м., построен през 1999 г., триетажна семейна къща. Фамилната къща е в отлично състояние, има прекарана вода и електричество, отоплението е на ТЕЦ, климатиците осигуряват приятна температура през лятото, топлата вода е осигурена с електрически бойлери. На долния етаж има голяма трапезария с кухня и котелна, и апартамент с 1+1 стая и санитарен възел. На първия етаж има покрита тераса 20 кв.м., полузатворена веранда и 1+2 всекидневни и санитарен възел. На последния етаж има 1+2 стаи, санитарен възел и слънчева тераса 15 кв.м.
Покупната цена включва всички мебели, оборудване и машини в семейната къща.
Мястото е подредено, отлично за отдих и почивка, а покритата пещ и зоната за скара в градината са на разположение за групи приятели. Има градински душ и тоалетна в отделна сграда.
До фамилната къща има парцел от 146 кв.м. с дървена къща от 15 кв.м. Покупната цена също включва това.
Препоръчвам този имот с отлични характеристики за по-големи семейства, където можете да прекарате незабравими седмици и месеци на почивка в една сграда, но все пак гарантирайки, че поколенията живеят отделно, но го препоръчвам и за инвестиционни цели, тъй като само 9 стаи могат да поберат до 25-27 човека .
Мога да изпратя допълнителни снимки по имейл при поискване.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB