За продажба Къща, Bribir, Crikvenica, Кроатия, 33, Podskoci

За продажба - Cod. 27888

  • Типология: Къща
  • Област: 130 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Стара каменна къща, разположена в живописното село Bribir, Хърватия! Bribir е идеално разположен за хора, интересуващи се в крайморския на почивка, ски, mounteniring или колоездене, и е само на 6 км от град Нови Винодолски. Въздухът е планинска свежест, докато тя се радва на близостта от адриатическите плажове.

Тази каменна къща се състои от две нива. На нивото на влизане, има огромна фамилна стая с красива каменна настилка, камина, кухня и баня. На горното ниво са разположени три стаи, които в момента служат като спални. Къщата се продава напълно обзаведен и готов за живеене. Насладете се на всички кухненски уреди, прибори, както и пералня пералня.

Входа на къщата е или от улицата или на гърба на къщата. Дворът е ограден с висока каменна стена. Освен това, налице е и входна точка към градината от вашия собствен паркинг.

Един от най-хубавите черти на къщата е с голяма тераса с изглед към градината, с вход от семейната стая. През летните месеци, това е незаменима място, където човек може да прекара целия ден в комфорт, и където тригодишна възраст смокиновите осигуряват приятна сянка през средата ден жега.

На съединението има два малки каменни сгради. Една сега служи като навес. Има и допълнителна постройка от около 28 m2 с каменни стени и циментова замазка. Това може да е вашето хоби стая, голяма пространство за съхранение, вертеп, или дори може да служи като авариен стая за допълнителни гости, когато три стаи в къщата, не са достатъчни.

Освен факта, че в къщата има ток и вода, има функционална стара каменна кладенец в двора, изпълнен с ясна дъждовна вода.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB