За продажба Къща в стопанство, Fužine, Primorsko-goranska, Кроатия, Zlobinsko brdo

За продажба - Cod. 30605

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 225 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Продава Къщи (незавършени), състоящи се от три апартамента с обща площ от 225 m2. Имотът се намира в близост до Fuzina, в Żłobiński HILL, и идеална почивка през лятото и през зимата, като има предвид, до морето на около 30 минути с кола. Само на двадесет минути от магистрала автомобил от реката и един час от ЗАГРЕБ ОПИТ престой в природата, в един оазис на спокойна и активна почивка сред природата.

Ironworks и техните околности предлагат многобройни възможности, от пешеходни и разходка с карета, плуване в езерото, гребане, ветроходство, сърфинг, кану-каяк и чрез различни други лодки, гмуркане, да използват различни спортни терени. LJUBITELJIi адреналин спортове могат да опитат рафтинг, планинско колоездене, планинско катерене, парапланеризъм и дори мотокрос. Любителите на конната езда имат възможност за езда, а Bajer езеро е отлична среда за тренировъчния.
 
През зимата, когато всичко е покрито със сняг, Fužine може да бъде добра отправна точка, за да отидете на няколко близки ски писти, писти за шейни и ледени пързалки, като например тези в акциите бей Razdolje, Мъркопал и природен ски Platak.

CAVE SPRING
Cave Spring е природен дар и туристическа перла Fuzina и Горски Котар. Намира се на мястото на извор, по пътя Fužine-Риека и крайбрежната алея по протежение на езерото Bajer, лесно достъпен и много интересно да посетите.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB