За продажба Едностаен, Kaštel Resnik, Dalmatia, Кроатия, KASTEL STARI

За продажба - Cod. 23065

  • Типология: Едностаен
  • Област: 30 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Уважаеми клиенти,
Вие имате собствен апартамент за почивка в Хърватска, който се намира на брега на морето между град (15 км) и Трогир (10 км). Налице е също така на летище Split 7 км.

Апартаментът се намира в тих и спокоен туристически град на Кастел Стари, и също е планирано за следващите пет години срещу кражба, пожар и наводнение, така че можете да бъдете напълно спокойни. Първият плаж е само на 50 метра, също в центъра на града с магазини, аптеки, ресторанти и паркове.

Апартаментът е 27 квадратни фута (една спалня, баня с тоалетна, хол и кухня) с допълнителна малка изба (14 m²) и допълнителна открита тераса (4,5 m²).
Ако искате след покупка, можете да инвестирате в апартамент, както искате, на сегашния собственик е направил цялата необходима правна работа за вас.

Паркингът е в предната част на апартамента, а има и две други допълнителни паркоместа за приятелите си (общо 150 квадратни метра).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB