За продажба Вила, Tar, Istria, Кроатия, Gedici

За продажба - Cod. 39779

  • Типология: Вила
  • Област: 210 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Превъзходна 200м2 голяма къща, построена върху парцел от 900м2. Къщата е разположена на три нива и разполага с напълно независим апартамент на приземния етаж с изглед към голямата градина, където е възможно да се изгради басейн. Влизайки от главния вход има външни стълби, водещи към първия етаж, който се състои от голям хол-кухня, спалня и двойна спалня. На същия етаж е разположена и цялостната баня с душ. От дневната можете да получите достъп до втория тавански етаж чрез удобни дървени стълби. Таванското помещение е много просторно и високо, никога не докосва главата. В момента има двойно легло и единично легло, има толкова много място, че е възможно да се пресъздаде стая за забавление и да се поставят различни легла. На тавана има баня с вана.

Къщата е построена с голямо внимание към детайлите, изцяло е изработена от камък, който носи прохлада през лятото и поддържа вътрешната топлина през зимата. Имотът във всеки случай има климатик и отопление. Градината е идеалното място за почивка, можете да изградите басейн и гараж. Къщата е готова за влизане, за да живее, мебелите са селски, но могат да бъдат модифицирани според вкусовете на клиента.

Свържете се с нас за повече информация и за посещение без задължение.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB