За продажба Вила, Stubičke Toplice, Krapinsko-Zagorska, Кроатия, Bregovita 32 Stubičke Toplice

За продажба - Cod. 36300

  • Типология: Вила
  • Област: 370 m²
  • Номер на стая: 12
  • Етаж: 1

Всичко в Европа е в непосредствена близост до този мечтан дом, който е в покрайнините на столицата Загреб и международното летище, само на 33 километра. Това е 370 кв.м жилищен етаж, заобиколен от красиви горски планински пейзажи, плюс лозя и овощни градини със ски курорта Sljeme на 12 километра. Селото е на 10 мин пеша от хълма от имота, където се намира Езерецка, термалната баня и здравния център за отдих. Има и магазини, кафенета, ресторанти, обществен транспорт ...

Това е къща с две спални и 3 бани, основната спалня се намира на горния етаж с голяма баня с италиански плочки и голяма дървена камина. Има възможност за 2 допълнителни спални, които са били използвани за зала за упражнения. На долния етаж ще откриете още една дървена камина от дърво, затопляща дневна, трапезария и кухня. Намира се също на долния етаж е пране, баня с душ. голям вход и двоен гараж с електронни ролкови врати. Всеки прозорец ще има великолепен изглед към природния пейзаж, включително външен изглед от 3 големи тераси, където ще откриете неприкосновеността на личния живот и спокойствието.

Имотът е разположен на красиво поддържана земя от 3000 кв. М., Която е напълно защитена с ограда за подобряване на неприкосновеността на личния живот на тази собственост.

Тъй като този доста голям имот има великолепни възможности да управлявате бизнес от дома или ресторанта. Земята може да се използва и за засаждане на горски плодове като боровинка.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB