За продажба Вила, Krapina, Krapinsko-Zagorska, Кроатия, Mihovljan 391

За продажба - Cod. 42797

  • Типология: Вила
  • Област: 135 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 1

Хърватско Загорие - централната част на този идиличен регион, в град Миховлян близо до Крапина, на красив загорски хълм, от който гледката стига чак до словенските планини!

Тази къща е обзаведена и разполага с 3 апартамента под наем (наем на апартамента или цялата къща за уикенда).
Обща жилищна площ 130 м2, тераса 45м2. Намира се на 500 м надморска височина, общо 4000 м2 земя с 50 овощни дръвчета, от които 1000 м2 е борова гора. Всеки апартамент разполага с кухня, баня и тераса, всеки за 2 човека.

Общият капацитет на къщата е до 25 човека. Ако искате да избягате от суматохата на града, бизнес задълженията и искате напълно да се освободите от стреса, тази къща с 3 апартамента е идеалното място за всеки уикенд или по-дълъг престой.

Също така дава възможност да продължите с утвърдения бизнес с отдаване под наем за различни тържества на ергенски партита, момински партита, рождени дни, кръшви и по-малки сватби.

Тази къща е отлична туристическа локация, която примамва с местоположението и простора си като идеално място за тържества или бизнес срещи до 25 човека, тъй като цялото пространство се състои от голяма вътрешна тераса с пещ за хляб, кухня, стая за бизнес срещи с модерен кафе-бар. Състои се от три апартамента и 4 двойни стаи и може да бъде идеално място за по-малки партита, рождени дни, ергенски и момински партита или като подарък за меден месец...

В допълнение към цялата къща могат да се наемат отделни апартаменти за двама души, като идеален начин да избягате от суматохата на града и да се отдадете напълно на природата, регенерация в тишината и спокойствието на зеленото хълмисто Хърватско Загорие.

Малкият уелнес център се състои от джакузи, сауна, антре с шезлонги и кът за сядане. През лятото стъклените стени могат да бъдат отворени и можете да се насладите на красива гледка и чист въздух. През зимата изживяването е още по-голямо, ще се насладите на сауната и горещата вана, докато всичко навън е покрито с бяла снежна пелена!

Околната площ на къщата е цели 4000 м2 и се простира около целия хълм, където е получено разрешение за строеж, като в бъдеще може да се построи по-малък лагер или допълнителни ваканционни къщи. Обща жилищна площ 130 м2, тераса 45м2. Намира се на 500 м надморска височина, общо 4000 м2 земя, с повече от 50 овощни дървета, от които 1000 м2 чиста борова гора.


Можем да предложим и висококачествени глемпинг и еко къщи за туризъм, по желания от вас дизайн, които можем да изработим за вас в 3D изглед в рамките на два дни. Къщите могат да бъдат отдадени под наем или за ваши лични нужди, а моделите им можете да видите при запитване към нас!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB