За продажба Вила, Šilo,Polje, Primorsko-goranska, Кроатия, Braće Franolić 27

За продажба - Cod. 41934

  • Типология: Вила
  • Област: 210 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 1

КРАСИВА КЪЩА С 4 АПАРТАМЕНТА-, Хърватия, остров Крк, Шило, на 250 м от морето и плажа, на страхотно и тихо място с голяма градина, гараж и паркинг
Остров Крк, Шило- красива къща с 4 апартамента / апартамента за продажба, само на 250 м от морето и плажа, разположена на страхотно и тихо място, с красива гледка към морето и градината и с голяма и красива градина , включително гараж и паркинг.
Къщата разполага с 210 м2 жилищна площ и е построена върху парцел от 710м2, където има 2 паркоместа с общо 3-4 паркоместа. Къщата разполага с красива градина и голяма градина, пълна със средиземноморски растения и цветя и градинска тераса и външно барбекю. До къщата е изграден гараж като самостоятелна сграда (с 1 паркомясто и място за съхранение на инструменти).
Къщата е само на 250 м от морето и плажа, което означава няколко минути пеша, което допринася за нейната атрактивност и стойност.
Самата къща се състои от приземен и първи етаж и разполага с общо 4 апартамента, всеки от които има голяма и красива тераса с прекрасна гледка към морето и градината. На приземния етаж има 2 апартамента, единият е използван като самостоятелен апартамент на собственика на къщата и се състои от една голяма стая, кухня, голяма баня, коридор, килер и голяма тераса (приблизително 30 м2), която е частично покрита и частично непокрита. Терасата е достъпна както от стаята, така и от кухнята. Терасата на този апартамент е и най-голямата тераса в къщата и е много приятна за престой и почивка и има директен изход и гледка към градината.
Вторият апартамент на приземния етаж е със самостоятелен вход и се състои от една голяма и една по-малка стая, кухня, санитарен възел и красива покрита тераса с изглед и директен достъп до градината.
На първия етаж на къщата има и два апартамента. Първият по-голям апартамент се състои от 2 спални, кухня, баня и красива и голяма тераса от около 17 м2 с изглед към морето и градината. Вторият по-малък апартамент се състои от 2 спални (една голяма и една малка), кухня, баня, коридор и голяма тераса с изглед към морето и градината.
В задната част на къщата има още една градинска тераса с барбекю, а градината е засадена със средиземноморски растения (маслина, олеандър, мирта, лавров) и е осветена през нощта, за да създаде романтична и приятна атмосфера. Също така в задната част на къщата има по-голямо казанче, което след въвеждане на локално водоснабдяване на настоящия собственик се използва за поливане на градината, но може да бъде реконструирано и преназначено по желание на клиента.
Къщата е с локален водопровод, ток, сателитна антена, телефонна връзка и е климатизирана и се продава обзаведена. Към парцела има гараж, който е самостоятелна сграда и е включен в цената.

Къщата е много атрактивна инвестиция, идеална за сезонно отдаване под наем с утвърден бизнес за отдаване под наем с отлична заетост на апартамента от 5 месеца в годината и високи наемни цени. Къщата може да се използва и като ваканционен дом за по-голямо семейство. В къщата собственикът прекарва 6 месеца в годината в една от жилищните единици, която се използва като частна жилищна площ. Две жилищни единици (два апартамента), едното на приземния етаж, а другото на първия етаж, са свързани с вътрешно стълбище, така че могат да се използват като отделни апартаменти, но и за едно семейство.


Имотът се продава директно от собственика на обекта, без посредник, така че купувачът да не плаща агентска комисионна на посредника при покупката и да договаря всички условия за продажба директно със собственика на обекта. Собственикът на обекта гарантира (гарантира) на купувача изрядна документация за собственост: удостоверение за собственост, разрешение за строеж и ползване, без тежести или тежести върху имота, както и надлежно прехвърляне на собствеността.
Можете да се свържете с нас директно по имейл или на нашия мобилен телефон: 385 91 94 23 143 или стационарен: 385 01 6526 815

Къщата се намира само на 250 м от морето и плажа, до който се стига за няколко минути пеша, което допринася за нейната атрактивност и стойност.
Имотът е на тиха улица, заобиколен от зеленина, а пред него има парк. Допълнително предимство на местоположението на този имот е, че пред него има парк и зелени площи и няма друг обект, така че е възможна неприкосновеността на имота. Къщата също е близо до центъра на селото, а най-големият магазин в селото е само на няколко минути пеша от къщата.
Можете да се свържете с нас директно по пощата или на нашия мобилен телефон: 385 91 94 23 143 или на нашия номер на къща в Загреб: 385 01 6526 815
Имотът се продава директно от собственика на обекта, без посредник, така че купувачът да не заплаща комисионна на посредника при покупката

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB