За продажба Хотел, Orebic, Peljesac, Кроатия, Brace Radic

За продажба - Cod. 25085

  • Типология: Хотел
  • Област: 510 m²
  • Номер на стая: 11
  • Етаж: 4

Къщата се намира в полите на Dalmacia, в югозападния ъгъл на полуострова Пелешац, в града на Orebic около 100 км от Дубровник съседна известния остров Корчула. Тази област се е полагал известен със своите забележителности и исторически паметници. Освен това, тя също е известен лозарски район. Основният й вино, на Dignac се счита за един, ако 10-те най-добри вина в света.
Къщата се намира на 120 м от пясъчния морски бряг на Peljeski Ривиера, заобиколен от стръмни скали.
Има обществен плаж точно пред къщата популярен със семействата с деца.
В 25-годишната мотела е земетресение доказателство, удобна и естетически сграда. (Къщата е била планирана, проектиран и построен / изработена добре от всеки аспект, като например фондации, стени, бетониране, електричество и т.н. - Целият план и строителна документация е на разположение).
На разположение на гостите са посрещнати от огромна палма, leanders и някои по-екзотични растения в земята 520 m2, което е ограден с масивна ограда. Има и зад къщата предлагащи места за 5 коли паркинг. Паркингът е заобиколен от малка киви и лозови насъждения. Можете също така да намерите двор зад къщата, която е пълна с плодове (портокал, лимон, Клементин, смокинови дървета). A площадка също е построена в двора, който е чудесно място за децата да играят и да се забавлявате.
Къщата е на 4 етажа с капацитет 10 стаи напълно. Всяка стая разполага със "собствени" баня (Room 2 и 3 и зала 7 и 8 е с общ санитарен възел), оборудвана с вана, мивка и тоалетна. Всички стаи са обзаведени с нощни шкафчета, легла и гардероби. Всички стаи са с балкон и изглед към море (зала 2 и 3 и зала 7 и 8 акция един балкон).
Всички стаи разполагат с вентилатор, климатик и хладилник. Освен това, има един апартамент в къщата, където хол, гардероб и 2 спални предлагат комфорт за гостите. Апартаментът е обзаведен с канапе, легла и швейцарски дървени мебели и разполага със собствен санитарен възел. На 2-те страни можете да намерите тераса 60 m2 покрита с варовик.
В сутерена има почти 100 m2 оборудвана и обзаведена трапезария (2 миялни машини, 3 фурни, 2 микровълнови печки, желязо, билярдна маса и др мазето може да служи и като хол и място за срещи.
Стълбището и терасата са покрити с варовик; дървени мозайки са изложени на пода в стаите.
Топлата вода се доставя от доставките на слънчевата енергия.
Къщата разполага с гараж с рафтове.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB