За продажба Тристаен, Privlaka, Zadarska županija, Кроатия, Put Mletka 74

За продажба - Cod. 36981

  • Типология: Тристаен
  • Област: 60 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: prizemlje/suteren

Продаваме тристаен апартамент (3 спални + дневна) с изглед към морето, в модерна сграда с 8 апартамента, в Privlaka (Škrapavac), в историческия град Нин и само на 15 km.ad Zadar.
Апартаментът е луксозен, напълно обзаведен, веднага се движи, живее или прекарва, се намира в полуостров в модерна луксозна сграда, построена с висококачествени и качествени материали през 2007 г. Дължина 200-250 метра, ориентирана към морето, на юг, срещу Bure , Апартаментът е топъл през зимата, не е трудно да се затопли, а през лятото е готино, така че климатът рядко се нуждае от използване.
Жилищната, чиста площ е 50 квадратни + 40 квадратни тераси (коефициент 0,25).
Кухнята е напълно оборудвана с всички уреди и уреди, нов хладилник, джапанка, индукционна чиния, хладилник, уреди, чиния Zepter, прибори за хранене.
Трапезария с маса и столове, хол с нов разтегателен диван за трима души, царски, нов кабинет, телевизор, домашно кино, климатик ...
Спалня голяма спалня с легло, висококачествени матраци, дрешник, скрин, телевизор.
Детско креватче с разтегателно легло за 2 деца, телевизор.
Колкото по-голяма е стаята, която в момента използваме, за да съхраняваме нещата.
Голяма баня с масажна душ кабина, бойлер, гардероб, вградена чайник Geberit и санитарни гардероби Grohe, нова пералня.
Коридор с нов шкаф за обувки.
Тераси стълбище, покрити, павирани с гранит и плочки. Стените се използват като лятна кухня. Ние готвяме на малка печка на газ на бутилка за газ по три причини; за да се запази точната кухня, евтиното гориво и в крайна сметка готвенето не загрява допълнително пространството на апартамента.
Тераса, частен, красив, голям, просторен, ефирен, облицован с плочки, с 2 външни маси, 12 твърди метални твърди стола, 2 масивни масивни шезлонги, люлка, 2 палми, външен душ, естествена сянка на дърветата Melije. 40 квадратни метра с изглед към морето ...
Всички стаи са облицовани с качествени гранитогрес с големи размери и завършени, красиви, модерни и почти новообзаведени !!!
Така че, за да може клиентът да се движи в тази цена, се нуждаят само от лични неща, оставяме всичко, както и 5 велосипеда !!!
Сградата е вписана и изготвена, има разрешително за строеж, план на етажа и др. Имотът е чист, чист 1/1, без такса, така че кредитът е възможен в банките. Електрическите и водни връзки са индивидуални със собствените си електромери.
Плажът е близо, пясъчно, крайбрежие с всички удобства: (Консум, Планина, Томи, линейка, аптека 2 километра, малък магазин, бързо хранене, пекарни, кафенета на брега) идеален за семейства с деца или възрастни хора. Апартаментът може да се разглежда на предварителна уговорка.
Цената наистина е най-благоприятната на хърватския пазар - 79 000 евро, което е 1316 евро за МЕТРО QUADRATE !!!
Има възможност за постигане на споразумение относно крайната цена (окончателна корекция).
Аз съм първият потребител на този апартамент, който се пази, гриже се за него, с любов и топлина обзаведен. Той не е нает на туристите, само моето семейство го използва.
За допълнителна информация и оферти, моля обадете се на тълпата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB