За продажба Строителен терен, Sibenik, Regione di Sebenico e Tenin, Кроатия, Lozovac

За продажба - Cod. 26057

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 150000 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Планираната местоположението на проекта "IVANAL PLAZA" се намира в окръг Шибеник-Книн, на около 15 км югоизточно от стария град Шибеник на платото на Lozovac. Сайтът е с изглед към Национален парк Krka и прочутите водопади Скрадински бук.

Проектът "Ivanal Plaza" се отнася до изграждането на туристически комплекс, състоящ се от няколко сегмента: вили, спортен комплекс, апартаменти, хотелски комплекс, а Ресторант с панорамна гледка, уелнес и здравен център, парк / гора и други развлекателни съоръжения.
Сегменти на проекта:

1. етажната хотел - Вили
Строителството на 30 луксозни вили (с прибл. 200 m2 площ на всеки) се планира, всяка двуетажна с тераса, градина и басейн и изглед Krka водопади.

2. Спортен комплекс
Изграждането на спортен комплекс включва открит и закрит спортни съоръжения, многофункционална зала, басейн, спортна медицина и спортен център.

3. Condominium Hotel - Suites
200 апартамента са plannned да бъде Булит, всяка около 200 кв. М, проектирани като отделни двуетажни апартаменти, защитени с тераси и големи зелени повърхности. Блокове от апартаментите са предвидени да бъдат на няколко етажа и включва някои допълнителни съоръжения.

4. Хотелски Комплекс
Хотелският комплекс е планирано да има бизнес център разпространение на 30.000 m2 включително други съпътстващи съоръжения като конгресен център, казино, ресторанти и бутици.

5. ресторант Панорама с допълнителни съоръжения
Ресторантът се намира в най-добрата позиция, с красива панорамна гледка към Krka водопади.

Всички сгради трябва да бъдат построени са проектирани така, че да се образува "кръг стена" около зоната Ivanal, с квадратна в централната част и enabeling прекрасна гледка към околните водопад от всяка конструкция.

6. Wellness & Spa Center
Уелнес и Спа centrer съм планира да бъде изграден на площ от 30.000 m2 и би inclued на cinic, както добре.

7. Допълнителни екстри
Допълнителни екстри ще се разпространи на 10 000 m2, включително музей, образователен център Krka, мултимедиен център, кафе-бар, нощен клуб и търговска зона.

8. Park / Forest
Ще има голям парк между сградите, с многобройни трасета към различни гори или по-големи или по-малки езера. Има и различни по големина басейни и малки водоеми.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB