За продажба Строителен терен, Hvar, Stari Grad, Split, Кроатия, Ambroza Bodlovića 9, 21450 Hvar

За продажба - Cod. 43870

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 2648 m²
  • Номер на стая: -
  • Етаж: -

Въведение:
Продава се рядка оферта за красив и голям парцел за строителство в град Хвар. Това е един от последните парцели с лице към морето в залива на град Хвар.

Остров Хвар:
През последните години Хвар става все по-популярен поради своите живописни адриатически плажове, средиземноморски климат, разнообразна кухня, туристически предложения и оживен нощен живот.

Хвар е един от най-красивите острови на адриатическото крайбрежие. Този имот предлага шанс да се установите на едно от най-атрактивните места в Европа. В южната част на острова има много развлекателни дейности като катерене, колоездене, туризъм, гмуркане или сърф.

Местоположение на имотите:
Имотът се намира в южната част на град Хвар на остров Хвар в Далмация, Хърватия. Лекото разположение на склона предлага красива гледка към залива, града и близките Пъклени острови. Намира се на около 5 минути с кола от пристанище Хвар. Можете да стигнете пеша до пристанището или центъра на града за около 10 - 15 минути. Плажът и пристанището за по - малки лодки са практически на прага ви - само на 1 - 3 минути пеша.

Местоположението предлага идеална комбинация от спокойствие и близост до всичко важно. Разположен в покрайнините на града, стоите далеч от шума и суетата, но благодарение на компактния размер на Хвар можете бързо да стигнете до всички важни дестинации. Морето не е далеч, а вечер можете да се насладите на красивата гледка към залива на тишина и спокойствие. Ако искате, можете да стигнете пеша или с кола до центъра само за няколко минути, за да изпитате нощния живот, баровете и кулинарните акценти на Хвар.

Етажен план:
За пояснение вижте скицата на етажния план на снимките.

Имотът е разделен на две части. По-голямата част обхваща 2191 m² и до нея се стига по няколко пешеходни пътеки. Тясна улица също води директно до главния вход. В този имот има и къща, но тя е необитаема от дълго време и поради това не може да се използва веднага.

Втората част е самостоятелен парцел 457 м² в непосредствена близост. Разположението му директно на улица го прави идеален за изграждане на гараж.

Възможности:
В миналото собственикът е имал разработен план за 3 вили, които да бъдат построени в имота. Можете да намерите скица на него в снимките. Илюстрацията има за цел да даде по-добра представа за размера на имота и възможностите, които могат да бъдат реализирани. (Моля, обърнете внимание: Илюстрацията не показва отделния парцел, който би бил подходящ за гараж.) Проектът също беше представен и получи разрешение за строеж, но не беше реализиран.

Разни:
Това е частна продажба без брокерска комисионна.

Имотът е подходящ и като инвестиционен имот, тъй като най-вероятно ще продължи да увеличава стойността си.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB