За продажба Къща в стопанство, Varazdin, Varazdin, Кроатия, VISOKO 114

За продажба - Cod. 38183

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 3000 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: --

Селски имот в село Visokom (Varaždinska жупания), на 30 км от Varaždina и Zagreba, разположен в близост до автогара. След 15 км от Varaždinske Toplice. Мирна и тиха локация с прекрасен изглед към селото. Надявам се само на brijegu и който има изключителен поглед към асфалтирана улица, за вашето удоволствие imanja rampa. След рампата се придвижва до асфалтиране на паркинга (круизния ток) за 10 автомобила. Площта на имота е 3,000 м2, състояща се от голяма къща (площ 150 м2) от зидан на три нива, разположена в един двор, и веднъж наскоро домакинство с 20 души, в един по-малък брой места за 10 човека. След imanju се намира още една къща на площ от 100 м2, която се състои от красиво обзаведени летни кухни, инструменти и гаражи. Къщата разполага с прекрасна гледка към града, след средата на нивото, където можете да се възползвате, а горната част на къщата е с изглед към морето.
Всички помещения се приспособяват напълно от пода до кровата 2004. година, доктор на дръвницата и две врати домакини направени през ноември 2008. goddine. Imanja има присъединителна струйна и водна вода (вода е безплатна от местния водовод, изключителни качества), сива класическа след дъвата. След прибирането на реколтата, растението трябва да се отглежда (cca 200 čokota), както и два voćnjaka (един на plantaži с 30 starinskih воцака), да manja plantaža купина (20 чаши). Имайки своя обтекаем миром и тишината си зелена бръшка и оградено смерека (джелама, 200 комади, размери 10-15 метра), която иманю дава визия дворца. След като се имунизирам, все още се виждат два cvjetnjaka (kamenjara). Всеки един от тях, който е вашето място за бяло и нетъканно зеленило, мири и тишина, оаза спокоя и будъзи до pjev ptica. Право на мястото, което е за šetnju, събиране gljiva, uživanje в vrtlarenju и отново близо до Zagreba и Varaždina.
Vlasnički list - уредaн, земеделска разрешително,

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB