За продажба Вила, Maslinica, Island Solta, Кроатия, Domovinskog rata 76

За продажба - Cod. 39403

  • Типология: Вила
  • Област: 150 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: Excellent

Красива напълно обзаведена вила за продажба от 150 м2 на два етажа със собствен басейн, разположена на тихо място в хърватското Адриатическо крайбрежие на остров Солта, село Маслиница, близо до град Сплит и най-близкото летище Сплит само на 25 км, само На 250 м от морето. Разположен е на площ от 420 м2 и се простира на два етажа и предлага гледка към морето. Приземният етаж се състои от кухня с трапезария, хол, баня, килер (2 м2) и допълнителни помещения от 12 м2. Всекидневната излиза на просторна тераса от 30 м2 с външна камина и басейн. На първия етаж има три спални, баня и две тераси. Къщата е напълно обзаведена и оборудвана (сателитна телевизия, климатик, сегет камък, цялостна кухня с миялна машина) и като такава се продава. Красиво декорираната градина е павирана с камък Бенковак и има басейн с размери 6 х 3 М. Тази къща има асфалтов път за достъп и две паркоместа. Имотът е категоризиран с 3 звезди и къщата обикновено се наема и има отлични резултати. Посетете нашия уебсайт: www.villamaslinica-solta.com. За други пълни снимки и цялата информация, молим да се обърнете към нас без задължение. Продавам го като собственик без посредници и няма комисионна за продажба. Моб: +385915226232 (WhatsApp / Viber).
€ 450.000,00. Цената не е фиксирана.

Прекрасна семейна ваканционна къща с басейн „Вила Маслиница“ се намира в по-висока част на селището, далеч от шума на претъпканите туристически дестинации, което го прави идеален за отдих и почивка.

Вилата е напълно оборудвана и наскоро е реновирана (2018). Подходящ е за семейства с деца и групи до 7 души.

Всички стаи са двойни и са разположени на първия етаж, който е климатизиран. Общите бани с душ кабини са разположени на партера и на първия етаж.

Дневната с кабелна телевизия и Wi-Fi е разположена на приземния етаж. Децата и възрастните ще бъдат развълнувани от пространството в близост до басейна, където могат да играят тенис на маса и електрически дартс, всички докато слушат музиката от Hi-Fi системата.

Можете също така да се насладите на градината, голямата тераса и открития басейн (обикновена вода, не се отоплява). За да се насладите на храна в сянката на терасата, можете да използвате ограденото барбекю.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB