За продажба Вила, Kaštela, Split, Кроатия, Sinokoše

За продажба - Cod. 27870

  • Типология: Вила
  • Област: 270 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Атрактивна еднофамилна къща в Кастела в тих район на 270 м2 до 525 m2. Къщата е изградена от висококачествени материали, и се продава напълно обзаведен и оборудван с модерни мебели и оборудване. Самата концепция на къщата е брилянтно замислена и изпълнена. На приземния етаж е просторен гараж, от които няколко стъпки осигуряват директен вход към залата. От коридора води към жилищната площ, състоящ се от хол, трапезария и кухня, на разположение за максимално удоволствие през целия ден и вечерта. В коридора има по-малка тоалетна. На следващия етаж всъщност е мецанин, който се намира една спалня с баня и достъп до самостоятелен балкон, и може да се използва като отделен апартамент. Последните етажи, височината на първия етаж се състои от три изключително големи спални и просторни бани. Има също така се помещава балкон. Друга в серия от предимства на тази къща е голяма добре изолиран мазе, което осигурява наистина много възможности за използване.
Земя на къщата е друга история. С любов спретнат тревата от собственика, младите овощни дървета и беседка в градината на 12 m2, които допълват този изключителен имот.
Собствеността е ясно 1/1 с всички разрешителни, без каквато и товари. Къщата също има сертификат за енергийна "Б" клас на.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB