За продажба Хотел, Crikvenica, Primorsko-goranska, Кроатия, Bana Jelačića 6

За продажба - Cod. 24458

  • Типология: Хотел
  • Област: 7915 m²
  • Номер на стая: 130
  • Етаж: 5

Хотел Park 3 * се намира в най-доброто място на Crikvenica Riviera. Градът на Crikvenica се нарежда сред най-реномираните европейски климатични и морски курорти. Поради особено благоприятна и дори идеален географско положение в рамките на най-атрактивната част на залива Кварнер, и на кратко разстояние от двете хърватски и европейски-големите градски центрове, Crikvenica днес е една от най-предпочитаните дестинации в Адриатика.
Хотел "Park" е построен през 1920 г. за първи собственика си доктор Сидл на Виена като респираторен санаториум заболяване, а по-късно се превръща в отстъпление предпочитан от гости любители на къпане и почивка.
Имотът се намира в тих, обграден от зеленина и спокойно място, на около. На 70 м от морето.
Сградата на хотела включва бруто площ от 11,695 кв. М, с парцел от сушата на 2,678 кв. М, и може да побере 287 гости. Той разполага с ресторант, коктейл бар, конферентни зали, децата играят за зали, уелнес и медицински център, открит еспресо бар, паркинг и т.н.

Има възможност за изграждане на плосък покрив, като схемата за регулация на този хотел зона предвижда стандартизиране на височини изграждане, както и разширяване на пътя до хотела за 2,5 м, така че крайната пътна ширината включително пътното платно, тротоарни и паркоместа ще бъдат 9,5 метра. Този път ще бъде еднопосочен път и схема на плановете за градоустройствени за изграждане на подземен паркинг, а бъдещият обновяването хотел включва "интелигентни стаи", плувен басейн с морска вода, голяма паркинг капацитет, както и подобряване на вече съществуваща уелнес, медицинска, кетъринг и обслужващи обекти.
Първата реконструкция и разширение на хотел "Парк" се състоя през 1986 г. Сега хотелът не работи, защото на втория реконструкцията е в процес на изпълнение, който включва: нови мебели, нови бани, нов каменен под настилка, повторно монтиране и повторно оборудване на заведенията за хранене и обслужващи помещения.
След реконструкцията, Hotel Park ще има категория 4 * и ще се настанят 287 гости.

Hotel Park е собственост на фирма АВРОРА d.o.o. Crikvenica, Хърватска
Собственикът момента търси вариант, не само да се продава, но като партньорство.
Ние не продаваме обект!
В момента се продават инвестиционен проект!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB