За продажба Къща, Sutivan, Dalmatia, Кроатия, Zvaniska

За продажба - Cod. 33389

  • Типология: Къща
  • Област: 630 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

В Sutivan на остров Брач ​​се продава красива, самостоятелна къща с басейн. Къщата е разположена на парцел с обща площ от 630 м2, с обща жилищна площ от 100 м2, която се простира на два етажа, партер и първи етаж.
Къщата разполага с голяма, добре поддържана градина с басейн, а около басейна са засадени средиземноморски билки (лимон, маслини, смокини, палми, лавандула, ...), а атмосферата е наистина безценна.

На приземния етаж има двустаен апартамент със самостоятелен вход, тераса и хол. На първия етаж има апартамент, състоящ се от кухня, трапезария, хол, баня, две спални и тераса с изглед към морето.

Къщата е в отлично състояние, напълно обзаведена и оборудвана, идеална за семейна къща или за наемане на туристи. Има възможност за модернизиране на високите тавански етажи.

Къщата разполага с място за паркиране за 2 автомобила.

Sutivan се намира в северозападната част на остров Брач. Сградите на Сувитан датират от времето на Диоклециан. Сутиван е известен със своето гостоприемство и множество каменисти плажове, където много туристи се наслаждават на спокойствие, докато се отпускат с аромата на Средиземно море и се наслаждават на кристално чистото море. Многобройните оформени пътеки, минаващи през древните маслинови горички и лозята, предоставят възможности за отмора както за пешеходци, така и за велосипедисти.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB