За продажба Къща, Biograd na moru, Zadarska županija, Кроатия, Put Kumenta 16

За продажба - Cod. 40903

  • Типология: Къща
  • Област: 120 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Почти нов мобилен дом за продажба в лагера Soline Camp в Биоград на Мору с право да продължи да подписва договор с лагера с цел наемане на парцела.
През 2016 г. бяхме директно от производителя на мобилни къщи, CR Abitare d.o.o. от Лабин, купи нова къща, модел Magnolia и досега бяхме първите и единствени собственици на същата. Magnolia е къща с две спални, 32 м2 с възможност за настаняване на 4 + 1 души.
Къщата се намира в покрайнините, западната част на лагера, където почти няма трафик. Освен къщите до плажа, това са единствените къщи, които нямат други съоръжения пред себе си и ви е гарантирано неприкосновеност на личния живот и за разлика от съоръженията на плажа, тук можете да се отпуснете в тишина и спокойствие. Намира се на около 150 м от пясъчния плаж, до който се стига с каменни стълби. Със своя традиционен екстериор той се вписва идеално в боровата гора на лагера, заобиколен от растения, типични за далматинския климат. Синьо-сивите панели, наклоненият червен покрив и бялата дървена тераса му придават атрибута на топъл дом. Интериорът на този модел е минималистичен и по този начин позволява по-лесна комуникация през стаите, а също така оставя достатъчно място за различни модификации, като например инсталирането на съдомиялна машина сред кухненските елементи. В централната част има дневна с диван, маса за хранене и столове и кухня. От същата влизате в две стаи и една баня, докато стаята с двойно легло разполага със собствена баня. Така че, макар и скромна, тази вила предлага голям скрин с две отделни бани, а стаите, отделени от жилищна площ, позволяват достатъчно интимност за всички гости. Електрическите уреди в къщата включват LCD телевизор, климатик за охлаждане и отопление, 140 л хладилник с фризер, микровълнова печка, вграден котлон от неръждаема стомана с четири електрически готварски печки, абсорбатор, кана, тостер и кафе машина с филтър. Всекидневната се отваря към покрита дървена тераса с градински мебели. Терасата е затворена с дървени врати, което се оказа изключително практично, когато става въпрос за малки деца и домашни любимци. Също така, до терасата има душ на открито. До къщата има частно паркомясто.
Важно е да се подчертае, че никоя от нашите къщи няма газова инсталация. И така, всички устройства работят на консумация на електроенергия, която е включена в еднократната сума и няма допълнителни разходи за закупуване на газови бутилки, и по-важното е, че няма допълнителни притеснения за закупуването на същите.

Можете да използвате мобилния дом за собствени нужди и можете да го наемете на туристи през останалата част от периода, за да намалите разходите си и в крайна сметка можете да спечелите пари. На лагера се плаща еднократна сума годишно в размер на 34 675 куни, което включва неограничено потребление на електричество и вода. Лагерът е отворен от 01.03. до 31.10.
Вижте още снимки на www.sunset-mobile-homes.com

ЛАГЕРСКИ СОЛИН:
Многократно награждаваният Camp Park Soline е категоризиран с 4 звезди. Намира се в гъста борова гора, само на 900 м от центъра на града, до която може да се стигне не само с кола, но и по крайбрежна алея през борова гора край морето.
В рамките на лагера се организират забавления и спортни дейности за всички възрасти и желания, докато професионален екип от аниматори отговаря за организирането на спортни турнири, игри за деца и възрастни, както и вечерни развлекателни програми на терасата на лагера „Каменна градина”.
Местоположението на лагера предлага възможност за многодневни екскурзии. А именно, в близост до Биоград на Мору има природни паркове Telašćica и езеро Врана, Национален парк Корнати, като най-развитата островна група в Средиземно море и град Задар, центърът на Северна Далмация с изключителна 3000-годишна история, разположен само на 28 км северно от лагера.
На самия вход на Биоград се намира най-известният хърватски тематичен парк Fun Park Biograd. Повече подробности можете да намерите на връзката

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB