За продажба Къща с градина, Gajac, Novalja, Pag, Ličko-senjska županija, Кроатия, Gajac kazeta A6 br. 43

За продажба - Cod. 36848

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 70 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: duplex

Това е крайморска къща на терасата - Жасмин Гроув - която осигурява комфорт и уединение. Той се намира в туристически курорт Gajac. Парцелът, напълно ограден и хеджиран, е 106 м2 плюс частния парцел до входа. Има голяма ламелна тераса с площ от 60 квадратни метра с камина и слънчев душ, около 20 м2 покрита.

Двуетажната къща с площ от 70 м2 е просторна за 4-ма възрастни, по желание 6 допълнителни легла. Предлага голям хол, трапезария, кухня, две отделни спални, баня и две тоалетни.

Къщата е напълно обновена, новообзаведена и разполага с нови устройства: дисплей Bosch, пералня Candy, хъб, телевизор. Интернет, телевизор, телефон.

Категоризиран за отдаване под наем: 4 звезди.

Къщата има подово отопление и климатик с възможност за отопление във всички помещения. Къщата е термично изолирана и има трислойни прозорци с щори и мрежи против комари.

Красив плаж с чиста вода и пясъчно дъно е на 150 метра от уютна разходка. Lungo кобила, детска площадка, воден парк, ресторанти, пазари, нощни клубове са наблизо.

Остров Паг е известен с много красиви плажове и нощен клуб в Зрче, зехтин и овче сирене. Колански блато е животински резерват, наблюдение на птици е възможно. Красивите плажове в Новаля и Колан са близо.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB