За продажба Вила, Vir, Zadarska županija, Кроатия, Bobovik II, 9

За продажба - Cod. 40920

  • Типология: Вила
  • Област: 116 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Просторен ваканционен дом, идеален за по-голямо семейство на остров Вир в близост до брега и центъра на града.
Размерът на основата е 136 м2, 116 от които е интериорът на къщата и две покрити тераси. Останалите 20 м2 са използвани за гаража.

Къщата се състои от три спални, баня и дневна кухня комбинирани. Освен това има две покрити тераси, една в предната част на къщата и една в задната. Задната тераса се предлага и с изградена по поръчка тухлена фурна, идеална за барбекюта, риба на скара и печено под камбаната. И накрая, къщата разполага и с просторен гараж и допълнително непокрито място за паркиране.
Размери на стаите:
Спалня 1: 12,3 м2
Спалня 2: 12 м2
Спалня 3: 8,10 м2
Баня: 4,96 м2
Дневна + кухня: 18,72 м2
Предна тераса: 18,7 м2
Задна тераса: 11,7 м2
Гараж: 19,5 м2

Дворът обхваща 166 м2. По-голямата част от двора покрива предната част на къщата. Къщите са заобиколени от циментова ограда, покрита с декоративен камък. Има две входни точки през малка желязна порта и голяма желязна порта (за вход за кола).

Къщата е напълно обзаведена, което включва следното:
- легла с големи размери, големи гардероби и нощни шкафчета и в трите спални
- душ, вана, пералня, електрически бойлер в банята
- горни и долни кухненски шкафове, голям кухненски плот, всички необходими кухненски уреди (печка - електрическа / газова комбинация, електрическа фурна, малък бойлер, хладилник, микровълнова печка), малка маса за хранене и подходящи столове в кухнята
- два големи дивана с издърпваща се функционалност, дървен шкаф за телевизор и масичка за кафе в хола
Всички мебели са включени в цената.

Що се отнася до комуналните услуги, къщата е напълно оборудвана с цялата необходима инфраструктура за електричество, вода и водопровод. Понастоящем нито електричеството, нито водата са свързани към къщата. Въпросът с електричеството е в процес на решаване и ще бъде поет финансово от продавача, надяваме се най-късно до април 2021 г. Що се отнася до водата, остров Вир започна да свързва домакинствата на островите с основната водопроводна линия и от момента на писане търпеливо чакаме да бъде свързан и нашият ред. Ако е абсолютно необходимо, къщата разполага с кладенец за вода, който може да се използва за осигуряване на вода в цялата къща. Трябва да се отбележи, че такава вода не е добре да се пие, но е напълно подходяща за измиване, почистване и къпане.

Къщата се намира на не повече от 150 м от най-близките плажове (общо три от тях), както и морски барове и ресторанти. Такава позиция позволява лесен и бърз достъп до плажа за бързо (или не толкова бързо) плуване, като същевременно е достатъчно далеч от всички туристически горещи точки, за да осигури спокойствие и тишина. Къщата също е много близо до центъра на острова, тъй като отнема само 15 минути пеша или само 5 минути с кола.

За всякакви допълнителни въпроси, преговори и договорености, моля, свържете се с мен по телефона (обаждане, SMS, Whatsapp, Viber) - +385952103997. Освен това можете лесно да се свържете с мен по имейл - silvia.kurolt@gmail.com.

* Изглежда, че ограничението за снимки е 4, така че ако искате да видите останалата част от къщата, любезно се свържете с мен и ще изпратя директно останалите снимки.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB