За продажба Вила, Stara Kapela, Zagreb region, Кроатия, Stara Kapela 90

За продажба - Cod. 29339

  • Типология: Вила
  • Област: 934 m²
  • Номер на стая: 21
  • Етаж: 3

Настаняване: 934 m2 вила с три допълнителни помощни къщи от 441 m2, частен парк на 10 хиляди квадратни метра

Преглед на време: по заявка

Вила на 934 м2 и три помощни къщи обща площ 441 м2, се намира близо до Загреб, в спокойната обстановка на село, в района парк от 10,000 м2. Той е свързан с Zagreb чрез бърз път. Имотът е с достъп от пътя от двете страни. Предната входа на имота е изработен от масивен ковано желязо и Имотът разполага със собствен кладенец от дълбочина 120 m.
В рамките на вилата има централно отопление на газ, включително 6 незабавни котли за доставка. Приземният етаж включва допълнително подово отопление. На първия етаж и тавански етаж отоплението са отделени отоплителни системи. Всяка секция има отделен газ котел, които са независими един от друг. Подовите покрития са направени от най-високо гранит, мрамор и екзотична първокласен дървен паркет. Стените са удвоени, с дебелина 50-80 см. Дърводелски е предимно алуминий. Машини за косене на трева и поддръжка парк, както и сняг вентилатори са включени. 2 ISDN линии, 6 телефонни номера, макс-TV, телефонна централа, така и със собствен сървър подчертават бизнес потенциала на това жилище. От входното антре е украсен с витражи изкуство. На приземния етаж има голяма красива дневна с библиотека, кухня, офис площи и голяма тераса свързана с кухнята. Вилата разполага с 13 тоалетни и 5 бани. Първият етаж включва един петстаен апартамент и един тристаен апартамент. Площта на таванско помещение се състои от 13 просторни стаи. Стаите могат да бъдат използвани като репетиционна зала в клиниката.
Идеален имот за частна медицинска клиника, но също така и за луксозно частно жилище, или други търговски интерес (селски туризъм, изключително жилище за възрастни хора и т.н.). Любителите на природата, които обичат да съчетават работата в тиха среда с луксозна обстановка и искат да бъдат близо до Загреб ще признае потенциалът на този имот. Това е предложение за изгодна инвестиция, поради факта, че от другата страна на улицата има е планирано за пребиваване за възрастни хора (до 200 души), включващ ресторант, аптека, клиника, уелнес и други съоръжения.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB